Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Appendix

Pages: [1]
1
Nyfiken på hur folk gillar liret så här långt.

För egen del har jag ju knappt hunnit spela på allvar än. Min sorc är lvl 11 och inte testat pvp än. Rent spontant känns ju detta som vilket vanilla-mmo som helst, fast med space-tema. Måhända får jag skylla mig själv som valt en standard healer/caster. Iofs lite kul med pets även om han mest är ivägen och som vanligt har usel pathing. Tyvärr vet jag inte alls hur mycket tid jag kommer ha till mmo-spelande framöver så är väl mest därför jag inte tror jag kommer förlänga. Får väl se hur det känns längre fram.

2
skapligt.

patching 14%...

3
Public Section / Trio of Doom
« on: 2010-08-27, 16:20:11 »
Trio of Doom

4
Public Section / Varför AM/RP ska speca dps i 1.3.6
« on: 2010-08-08, 18:18:57 »
http://bruglir.wordpress.com/2010/07/27/aoe-or-single-target-heals-which-is-better/

Jämförelse mellan Archmage single target heal och Warrior Priest groupheal visar att WP är överlägsen som healer. Inget nytt under solen iofs, men kanske fanns någon som fortfarande trodde AM var en bra healerklass.

5
Public Section / Zealot of the Blazing Sun
« on: 2010-04-17, 10:59:42 »
Lite lustig bug

6
Mark Jacobs skriver själv i tråden och det är hans poster som är intessanta. Jag har inte läst allt men det verkar som om det är en hel del saker i WAR som Mythic har att kämpa med. Oroväckande tycker jag mest att det inte framstår som om MJ har någon klar vision om vad Warhammer ska vara för spel utan mest verkar famla efter att tillmötesgå så många spelare som möjligt...

http://forums.f13.net/index.php?topic=14972.0

7
Although it probably was a good thing this project was cancelled I really liked the atmosphere this old clip shows better than any of the clips from Mythic's game. Warhammer is supposed to be gloomy dark fantasy and very violent. I doubt we will see that from Mythic...


Pages: [1]