Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Voidghost

Pages: [1]
1
ESO - Public / Handelsgillen och "alkemiblomster"
« on: 2014-04-29, 05:59:22 »
 Jag har ännu inte fått arslet ur vagnen och gått med i någon trade guild. Är det någon som har några "tips från coachen"?  Jag hittade en utmärkt guide till hur man levlar enchanting effektivt:

http://forums.elderscrollsonline.com/discussion/73398/profit-s-guide-to-leveling-enchanting-quickly-%E2%80%8F/p1

Strategin i länken ovan kräver alltså tillgång till tillverkade glyphs, från någon annan och då sitter ju en bra trade guild som ett spett i lera.

Jag tror att jag har "gjort en observation" angående ingredienser till alchemy: Om man ser en fjäril ovanför en växt/blomma, så är det en alchemy ingrediens. Det är inte alltid som "alkemiblommor" har en fjäril över sig, men om den har det, så går det att "koka knark" på den. Det var på Bleakrock Isle som jag la märke till det, så det kanske bara är på "nybörjaröarna" det är så. Är det någon som känner att det verifiera, eller rent av motbevisa detta?

2
ESO - Public / Re: Eso campaigns & megaserver
« on: 2014-03-26, 17:44:13 »
 Ja kampanjerna resettas med jämna mellanrum och då ska man kunna byta "home campaign", utan kostnad, om jag fattat det hela rätt. Att byta home campaign innan/mellan reset kommer vara svindyrt, men man kan också ha en "guest campaign", som man kan välja och byta fritt. Man väljer home campaign första gången man drar till Cyrodiil.

3
ESO - Public / Re: Tänker du spela Elder Scrolls Online?
« on: 2014-03-25, 18:23:12 »
Våga vägra facebook!

Kommer lira med 3 dagars early access

 Reespect, mhon! Min egen relation till Fejan är ungefär som Al Pacinos karaktär Carlito, i "Carlito's Way", och hans gamla gangsterpolare: "I thought I was out, but they pulled me back in." xD

4
ESO - Public / Re: Tänker du spela Elder Scrolls Online?
« on: 2014-03-25, 14:36:53 »
 Det är 8 personer som har anmält sig till mötet på Vent, på torsdag, via Facebook. Om jag inte räknat helt galet, så är det 15 personer, som röstat på någon fraktion, i frågan på Fejan. (19 röster totalt, vi är 3 som röstat på 2 alternativ och 1 som röstat på alla 3: 19-3-2=15.) Kan man tro att vi blir bortåt 10 personer, som kommer lira vid launch, på ett ungefär?

Pages: [1]